Адаптивен план за работа COVID-19

Да обичаш живота и да реализираш мечтите си - това е важно за всеки човек! Нека не се поддаваме на паниката и да бъдем отговорни към себе си, финансите и близките си – да проявим адаптивност и креативност.

Ние сме подготвени да бъдем до Вас с информация и действия!

ПРОДАВАЧИ / НАЕМОДАТЕЛИ

на имоти, желаещи да получат максимална цена за своя имот - имате възможността да прехвърлите цялата отговорност върху нашия екип:

Попълване на бланка в нашия сайт с подробно описани характеристики на имота Ви и предоставяне на снимки с цел избягване на първоначален оглед
Въз основа на цялата посочена от Вас информация, ние ще изготвим прецизна пазарна оценка на имота Ви с цел да се определи максималната цена според пазара в момента.
Посещение за оглед, видео и фотозаснемане от 1 брокер (екипиран с максимални защитни средства, дезинфекциран и дезинфекциращ всеки елемент, до който има допир, по инструкция на The HOME. Възможност за Продавача/Наемодателя да упълномощи представител на The HOME за посредничество в посока последващи действия по бъдеща сделка.
Подбор на всички клиенти, търсещи имот като Вашия, със спазване на всички мерки за безопасност и без струпване на излишно количество хора на едно място.

КУПУВАЧИ/НАЕМАТЕЛИ

търсещи сделка СЕГА:

Подробна информация чрез видеоклипове, 3D заснемане. Детайлна информация за интериор, общи части, екстериор на имота, вертикална планировка около имота, заснемане на заобикаляща среда, достъп до транспорти, магазини, училища и всеки съпътстващ детайл, даващ максимално ясна представа за имота.
При сериозен интерес от страна на клиента, оглед и видеоразговор на място в самия имот с брокера и възможност за движения, поглед/изглед по насока и желание на клиента.
Възможност за организиране на оглед, съобразен с всички мерки за безопасност на The HOME – с цел потвърждаване на Предварителен договор/Договор за наем. Възможност за Купувача/Наемателя да упълномощи представител на The Home за посредничество в посока последващи действия по бъдеща сделка.

Всички участници на пазара на недвижими имоти трябва да избягват контакти и случайни огледи с множество самоназовали и определили се „брокери на недвижими имоти“ и да изберат свой личен доверен и професионален брокер, с който да работят отговорно и ексклузивно от началото до края на процеса.

Ние, екипът на The HOME недвижими имоти, заставаме зад всеки наш клиент, колега и партньор, водени от чистите човешки взаимоотношения и влагайки целия си професионализъм!
Бъдете здрави!